trendy metalen opbergbeker

Staat: Nieuw product

Done by Deer

Metalen deco-producten zijn helemaal hot & trendy! In de kinderkamer vormt de metalen opbergbeker een funky contrast met zachte knuffels,...

11,95 €

8,37 €

Add to my wishlist

Metalen deco-producten zijn helemaal hot & trendy! In de kinderkamer vormt de metalen opbergbeker een funky contrast met zachte knuffels, knusse kussens en lieve poppen! Zo straalt de hippe kleur de bruisende energie van elke peuter uit. Bovendien is het ook handig voor de mama's, want metaal poetst makkelijk!
Gebruik de opbergbeker voor potloden en tekengerei of... gebruik hem als houder voor in de keuken! De metalen beker is achteraan voorzien van een ophanggleuf, ideaal voor aan de 'Book Shelf' muuropberger van Done by Deer te hangen!

Afmetingen: 45 x 28 x 9 cm.
Materiaal: metaal.
Vanaf 3 jaar.
Exclusief ophangmateriaal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9990.35
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :SU-7-690