NULL

trendy tienerklets boek

Staat: Nieuw product

Gezinnig

KZ10286

Nieuw in de serie Kletsboeken: Tienerklets! is een handig hulpmiddel om aandacht te geven aan je zoon of dochter, en daar krijg je veel...

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Nieuw in de serie Kletsboeken: Tienerklets! is een handig hulpmiddel om aandacht te geven aan je zoon of dochter, en daar krijg je veel voor terug. Het boek nodigt uit om op een luchtige manier onderwerpen bespreekbaar te maken, soms gewoon voor de lol en soms uitmondend in een serieus gesprek.

Tieners worden uitgedaagd om na te denken over zichzelf en hun omgeving. Door middel van vragen, lijstjes en opdrachten over talenten, blunders, verliefdheid, later, smoesjes, mobieltjes, baantjes, wensen en meer. Het kind bepaalt zelf hoe het boek wordt gebruikt. Natuurlijk zijn er onderwerpen die tieners liever niet met hun ouder(s) bespreken, die vullen ze in met een vriend of vriendin. En alleen kletsen in plaats van invullen kan natuurlijk ook.

Tienerklets! is speels maar zeker niet kinderachtig. Het boek is laagdrempelig, met concrete vragen: aanvinken, ranken, of korte antwoorden geven volstaan. Links en rechts staan dezelfde items, je vult ze allebei in waardoor je in gesprek raakt met elkaar. Auteur: Michal Janssen Vormgeving: 8maatjes. Aantal pagina’s: 72 Formaat: 225 x 225 mm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.522.500.35
Gezinnig - De initiatiefnemers van gezinnig zijn Wendy Houben en Rianne van Essen. De een studeerde bedrijfseconomie, de ander communicatie. Allebei moeder van twee kleine kinderen. Na diverse banen lonkte het zelfstandig ondernemerschap met als belangrijkste drijfveer medemoeders te motiveren om van de baan als ceo van de thuisBV een hele fijne te maken! Gezinnig biedt een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Ze hebben nagedacht over hoe je de dagelijkse dingen sneller of leuker kunt uitvoeren. Waarmee ben je als ouder daadwerkelijk geholpen in de drukke (duo)baan van je gezin?