papier peint tropical avec imprimé digital 'Surf Girls'

tropisch digitaal geprint behang 'Surf Girls'

Staat: Nieuw product

Room Seven

KZ22989

Field of Flowers van Room Seven (12)

Het digitaal geprint behang Surf Girls uit de dromerige Field of flowers collectie!

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

149,00 €

Add to my wishlist

Het digitaal geprint behang Surf Girls uit de dromerige Field of flowers collectie! Klaar om de tropische stranden van Hawaï te trotseren?! Het energieke behang in coole Hawaiiaanse stijl is voor echte surfgirls. Aloha!
Het digitaal geprint Surf Girls behang is gemaakt in samenwerking met het Spaanse Coordonné, fabrikant en distributeur van exclusief behang en stoffen. Een rol is 0.465m breed en bevat 9 m behang.
Lengte van het patroon: 50cm.

Opgelet: Het behang kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan €2/stuk. Het behang is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimum 3 weken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
46.590001
Room Seven - Room Seven is een Nederlands bedrijf, opgericht door Brecht Olsthoorn. Ze is de dochter van de oprichters van Oilily en maakt nu zelf kinderkleding. Ze combineert in haar spulletjes perfecte kwaliteit met hedendaagse flair. De collectie bestaat uit zachte kleurtjes, lichte stoffen en aparte designs. Room Seven zorgt ervoor dat uw kind zo lang mogelijk van zijn mooie spulletjes kan genieten!
Collectie Field of Flowers van Room Seven
Inspiratie en thema's