Sorteren

Beddengoed voor het babybedje

Yes, je hebt het perfecte ledikantje gevonden voor je kleine uk ! Misschien wel een erfstuk waarin jezelf nog hebt geslapen of een gloednieuw babybed. Nu kan je naar hartelust de babykamer gaan decoreren en experimenteren met het prachtigste beddengoed. De look van het kinderbed bepaalt de hele sfeer in de babykamer. Kies je voor een dekbed of voor een lakentje met deken? Aan jou de keuze !

De lakens, dekentjes en dekbedhoezen met zoete prentjes van Fresk in biokatoen zijn een waar feest voor elke jonge mama. Of hou je meer van grafische prints, check dan zeker het gamma bedsets van Nobodinoz. Toch liever meer de Scandinavische toer op ? Het bedlinnen van Ferm Living, Fabelab, Cam Cam Copenhagen, Sebra, Done by Deer en Bloomingville zullen je vast bekoren. Experimenteer met kleur en ga voor de geweldige collecties van mundo melocoton, Taftan of Roommate. En ook de pasteltinten zijn weer helemaal hip in de kinderkamer en dat hebben ze bij Koeka en Mimi'Lou heel goed begrepen.

De kleine zebra biedt ook verschillende accessoires zoals donsdekens, bedbumpers en hoeslakens in verschillende formaten zoals 60x120cm en 70x140cm voor het ledikant. Slaap lekker kleine uk ! En mama en papa natuurlijk ook :-)

Toont 1 - 50 van de 69 items

Toont 1 - 50 van de 69 items