Tropische set van 2 toilettassen - Selmas leaves

Staat: Nieuw product

Rice

RI074

Dankzij de hippe print voel je je meteen in vakantiesfeer, ook al sta je in je eigen badkamer. Deze set etui's bestaat uit een groot en medium tasje, ideaal voor op vakantie, onderweg of gewoon thuis. Al je spulletjes zitten mooi samen en het tasje sluit makkelijk met de rits.

Nu alleen nog beslissen wat je er gaat insteken... de verzorgingsproducten van je baby, je make-up of ...

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TRAVL-2ZPOUSEL

SamenstellingenPolyester
TypeToilettassen
KleurBlauwgroen

Funky opbergtassen set - met tropische Selma Leaves print in groene tinten - van het Deense merk Rice. In deze set zitten 2 tasjes met rits.

Afmetingen: 33 x 27 cm

Gewoon leven, plezier hebben ... en genieten ! Bij Rice uit Denemarken draait het allemaal om voluit te leven en te genieten van alledaagse dingen. Hun design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
331270.08
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!