tropische Tropic Nana ukulele

Tropische ukulele - Tropic Nana

Staat: Nieuw product

Sunnylife

KZ40101

Speel een fruitig deuntje op deze té schattige ukulele uit de 'Tropicool' - collectie van Sunnylife.

32,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SU7UKUTC

Leeftijdvanaf 6 jaar

Voor deze capsule collectie 'Tropicool' deed Sunnylife een beroep op de Franse illustrator en auteur Tiffany Cooper. Zij liet haar eigenzinnige kijk los op de iconische ontwerpen van Sunnylife, met als resultaat dansende bananen, flamingo's with 'attitude' en coole cactussen.

Laat die bananen maar dansen op deze unieke ukulele, met een authentieke 'sound and feel', perfect als eerste instrument voor beginnende muzikanten. De ukulele kan niet gestemd worden.

Geschikt voor hawaiiaanse muziekliefhebbers vanaf 6 jaar.

Formaat: 6 x 15 x 50.5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.050.610.45
Sunnylife - De missie van dit Australische merk is simpel: de authentieke zomerstijl van de stranden van Sydney delen met de rest van de wereld. En of dit gelukt is, de Sunnylife producten vind je wereldwijd op trendy stranden, in zwembaden en in zonovergoten vakantiebestemmingen. De collectie bevat elke denkbare zomer musthave, uitgevoerd in modieuze grafische dessins en trendy prints, allemaal in hippe verpakkingen. Het gamma bestaat uit opblaasbare loungedieren, strandballen, beachradios, zandspeelgoed, picknick servies, koeltassen en zo veel meer. Laat de zomer maar komen!