jouet à tirer Jim le teckel XL

trouwe trekhond XL

Staat: Nieuw product

BRIO

KZ11742

Brio besloot dat het tijd was om de kleine pup te laten opgroeien. Deze lieve trekhond is twee en een half keer de grootte van de klassieke...

95,00 €

57,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Brio besloot dat het tijd was om de kleine pup te laten opgroeien. Deze lieve trekhond is twee en een half keer de grootte van de klassieke Teckel, maar net zo gemakkelijk mee te nemen voor een wandeling. Alle pull-along toys zijn veiligheid-proof met stevige wielen. Zo leren je kids hun bewegingen onder controle te houden en worden ze geholpen bij de ontwikkeling van hun motoriek, perceptie en balans. Geschikt vanaf 19 maanden.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.123.5510.35
BRIO - Het Zweedse BRIO is alom gekend voor zijn houten speelgoed. Toen Ivar Bengtsson in 1884 BRIO oprichtte, begreep hij dat kwaliteit belangrijk is voor de consument. Deze benadering voert BRIO vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Het speelgoed van het BRIO wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid, en wordt van generatie tot generatie doorgegeven. BRIO onderzoekt voortdurend hoe speelgoed de ontwikkeling van een kind bevordert. Een stuk speelgoed van BRIO is niet alleen leren, het is ook fun om er mee te spelen.