über vrolijke vlaggetjeslijn

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Deze vrolijke vlaggetjeslijn zorgt voor tonnen vrolijkheid en stijl in de kinderkamer. Helemaal ideaal tijdens verjaardagsfeestjes of andere...

27,00 €

Add to my wishlist

Deze vrolijke vlaggetjeslijn zorgt voor tonnen vrolijkheid en stijl in de kinderkamer. Helemaal ideaal tijdens verjaardagsfeestjes of andere speciale gelegenheden. Hoera! Maak je keuze uit de drie geweldige kleurtjes. Materiaal: 100% gebreid acryl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
240000.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.

product referentie :9032