chouette plumier 'Garage'

übercoole pennenzak 'Garage'

Staat: Nieuw product

Beaugarde-accessoires

KZ25411

Naar school gaan doe je in stijl en met de pennenzak van Beaugarde-accessoires! Naast erg leuk is de pennenzak het ideale etuitje voor al jouw...

19,25 €

15,40 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Naar school gaan doe je in stijl en met de pennenzak van Beaugarde-accessoires! Naast erg leuk is de pennenzak het ideale etuitje voor al jouw schrijfgerei. Potlood, pen, meetlat, gom,... alles past erin! Bovendien is de binnenkant gelamineerd, zo kan je de pennenzak gemakkelijk afwassen. Sluit met rits, ook in andere uitvoeringen opgenomen in ons Beaugarde-assortiment.

adviesprijs: €19.25
outletprijs: €14


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23950.13
Beaugarde-accessoires is niet zomaar een merk. Het is er ééntje van bij ons, handmade in Belgium... En dat moet gekoesterd worden! Ben je dus op zoek naar vernieuwende, eigentijdse accessoires? Kies dan voor de supertrendy Beaugarde pennenzakken, ipad hoesjes, grote en kleine make-up tasjes en toilettassen. Unieke accessoires bezaaid met hippe prints en heerlijke kleuren. Ze zijn vervaardigd uit de mooiste katoenen kwaliteitsstoffen met oog voor detail. Bovendien zijn de pennenzakjes en toilettasjes binnenin gelamineerd. Zo zijn ze makkelijk afwasbaar. Laat je bekoren door de Beaugarde accessoires en koester een idee van bij ons!