übercoole takel

übercoole takel

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19067

Met deze supercoole takel wordt alles wat zwaar is, licht! Iedere last weegt 4 keer minder met zo'n goede oude takel. Met de spandband kan de...

69,95 €

Add to my wishlist

Met deze supercoole takel wordt alles wat zwaar is, licht! Iedere last weegt 4 keer minder met zo'n goede oude takel. Met de spandband kan de takel aan het plafond, een boom enz. worden bevestigd. Materiaal: beukenhout, touw van polypropyleen (PP). Afmetingen: vaste katrollen 35.5cm, losse katrollen met haak 34cm lang, katrollen respectievelijk 7 en 10cm diameter. Draagvermogen: tot 80kg.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.57381.1
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :4811