lampe murale tendance en métal

überhip metalen wandlampje *

Staat: Nieuw product

Sebra

Na een dag boordevol ontdekkingen is het heerlijk om onder de wol te kruipen en met een verhaaltje in slaap te vallen. De wandlamp van Sebra...

49,95 €

Add to my wishlist

Na een dag boordevol ontdekkingen is het heerlijk om onder de wol te kruipen en met een verhaaltje in slaap te vallen. De wandlamp van Sebra zorgt graag voor een zacht sfeerlichtje! De metalen bedlamp is verkrijgbaar in drie kekke kleurtjes. Voorzien van een fitting en een snoer van 2,1 meter.

Exclusief gloeilamp (40W, E14)
Diameter: 13 cm.
Hoogte: 20 cm.

Type verlichtingwandlamp
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1320130.67
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.