uitgebreide hamertje tik set

Uitgebreide hamertje tik set*

Staat: Nieuw product

Haba

Creëer je eigen kleine schilderijtjes met behulp van kleurrijke vormpjes en kleine nageltjes. Elke set bevat 45 houten plaatjes van 3 mm dik die...

32,50 €

22,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

Creëer je eigen kleine schilderijtjes met behulp van kleurrijke vormpjes en kleine nageltjes. Elke set bevat 45 houten plaatjes van 3 mm dik die je kids uren speelplezier kunnen geven.
Voor kleine snelheidsduivels is er de set traffico. Hier razen blauwe, gele en groene auto's over de kurkplaat. Vrolijke buitenkinderen kunnen met de set boe & bèhhh een leuke boerderij samenstellen.
Inclusief kurkplaat, houten hamer, spijkers en 45 gekleurde onderdelen.
Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.57.122.40.5
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :2380/2381