coffret saut d'obstacles

uitgebreide jumpingset

Staat: Nieuw product

BRIO

KZ26352

Morgen plant BRIO een grote paardenwedstrijd in het dorp. Zet het jumping parcours klaar en begin alvast te oefenen! De paarden Flash, Silver en...

38,50 €

25,03 €

Zet op mijn verlanglijstje

Morgen plant BRIO een grote paardenwedstrijd in het dorp. Zet het jumping parcours klaar en begin alvast te oefenen! De paarden Flash, Silver en Sky zijn klaar voor de wedstrijd, jij ook?De jumpingset van BRIO is een absolute musthave voor kleine paardenliefhebbers. De set bevat ruiters, paarden, hindernissen, paardendekens, hekken en een paardenwagen. Geschikt voor kids vanaf 3 jaar. Inhoud: 25 pcs.

Onderstaande video is al een leuke preview!

33796 - Horse Jumping Pack from BRIO AB on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.39
BRIO - Het Zweedse BRIO is alom gekend voor zijn houten speelgoed. Toen Ivar Bengtsson in 1884 BRIO oprichtte, begreep hij dat kwaliteit belangrijk is voor de consument. Deze benadering voert BRIO vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Het speelgoed van het BRIO wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid, en wordt van generatie tot generatie doorgegeven. BRIO onderzoekt voortdurend hoe speelgoed de ontwikkeling van een kind bevordert. Een stuk speelgoed van BRIO is niet alleen leren, het is ook fun om er mee te spelen.