Uitgebreide waterverfset - Koning van de kleuren

Staat: Nieuw product

Vilac

JT214

Of je nu een leeuw of een huis wil schilderen met deze Koning van de kleuren waterverfset heb je alle kleuren van de regenboog voor je en kan je de mooiste kunstwerkjes maken.

Erg leuk om nostalgisch cadeau te doen aan een kleine artiest die houdt van knutselen en verven.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7740

CollectieVilac Jeux
TypeVerfsets
Leeftijdvanaf 4 jaar

Prachtige metalen VILAC verfdoos met 24 verschillende kleuren waterverf en een mooie cover Koning van de Kleuren ontworpen door Ingela P. Arrhenius.

Materiaal: metaal

Afmetingen: 31 x 12 x 1,5 cm

Leeftijd: + 4 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.6
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!