sac à langer Fritzi

uitklapbare poppen luiertas 'Fritzi'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28626a

poppen wereld van Haba (53)

Poppenouders zorgen er altijd voor dat hun baby een verse luier draagt en goedgezind is! Deze praktische luiertas kan hiervoor gemakkelijk tot...

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Poppenouders zorgen er altijd voor dat hun baby een verse luier draagt en goedgezind is! Deze praktische luiertas kan hiervoor gemakkelijk tot een verschoonkussen worden uitgeklapt. En om de baby te kalmeren, is er nog een slokje melk uit het flesje.
Deze uitklapbare luiertas heeft een draagriem met een veiligheidssluiting en is geschikt voor alle poppen van HABA.

Inhoud: 1 luier, 1 poederdoos, 1 flesje
Materiaal: polyester, metaal.
Formaat als tas: 25x13 cm
Formaat als verschoningskussen: 52x55 cm

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30.410.125.10.369
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302028

Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories