Uitschuifbare caleidoscoop - Raket

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ25896

Metalen speelgoed by Moulin Roty (9)

Dit buisje is niet zomaar een buisje, het is een speciale koker... Het is een caleidoscoop! Door de reflectie van het invallend licht op de...

11,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 720383

CollectieLes Jouets
TypeRetro speelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Dit buisje is niet zomaar een buisje, het is een speciale koker... Het is een caleidoscoop! Door de reflectie van het invallend licht op de spiegels en parels binnenin ontstaat er een prachtig symmetrisch patroon. Nog leuker: de caleidoscoop is uitschuifbaar tot wel 25 cm en vooraan staat een andere raket afgebeeld dan achteraan. Kijk door het gaatje en ontdek de wereld van deze betoverende raket. Materiaal: metaal.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
419.540.35
  • Door Majola P.
  •  de 12/12/2019
Mooi en degelijk
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Metalen speelgoed by Moulin Roty
Inspiratie en stories