Uitschuifbare caleidoscoop - Raket

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ25896

Metalen speelgoed by Moulin Roty (10)

Dit buisje is niet zomaar een buisje, het is een speciale koker... Het is een caleidoscoop! Door de reflectie van het invallend licht op de...

11,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 720383

CollectieLes Jouets métal
TypeRetro speelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Dit buisje is niet zomaar een buisje, het is een speciale koker... Het is een caleidoscoop! Door de reflectie van het invallend licht op de spiegels en parels binnenin ontstaat er een prachtig symmetrisch patroon. Nog leuker: de caleidoscoop is uitschuifbaar tot wel 25 cm en vooraan staat een andere raket afgebeeld dan achteraan. Kijk door het gaatje en ontdek de wereld van deze betoverende raket. Materiaal: metaal.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
419.540.35
  • Door Majola P.
  •  de 12/12/2019
Mooi en degelijk
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Metalen speelgoed by Moulin Roty
Inspiratie en stories