Ultieme eenhoorn verkleedset met tutu en tiara

Ultieme eenhoorn verkleedset met tutu en tiara

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Verover alle harten met deze geweldige eenhoorn verkleedset, hij zorgt keer op keer voor een magische look. De rokis gemaakt uit rijke tule vol glinsters en de haarband is voorzien van een zilveren eenhoorn afgewerkt met bloemetjes. Opgelet: de bijpassende eenhoorn-cape is apart verkrijgbaar.

28,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ultieme eenhoorn verkleedset met tutu en tiara van Great Pretenders uit Canada. Deze 2-delige set bestaat uit witte tule met glinsters, een zilveren eenhoorn en is afgewerkt met satijn roze bloemetjes voor een complete look. Makkelijk aan en uit te doen en om het plaatje nog completer te maken: je kleine eenhoorn mag ook buiten spelen want de rok is perfect in de machine te wassen.

Maak deze set compleet met de eenhoorn cape.

Leeftijd: 5-6 jaar

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!


PersonageDier
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
  • Door Els S.
  •  de 06/03/2019
Mooi setje
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

product referentie :C43305