Uniek Eat Neat 2-in-1 bord - Uil

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB035

SKIP*HOP uilen (16)

Zelfstandig scheppen en smullen van mama's kookunsten wordt een feest met dit fijn 2-in-1 bord Eat Neat van Skip*Hop!

Deze set past mooi in elkaar en heeft antislip-laag onderaan zodat het bord niet van de tafel glijdt maar ... vooral de hoge scheprand is super handig: zo kan er niets uit het bord kan ontsnappen terwijl je kleintje de kunst van het scheppen onder de knie krijgt + helpt ook om de opkuis achteraf iets beter onder controle te houden. ;-)

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252226

Driedelige eetset Eat Neat van Skip*Hop, deze set bestaat uit 3 aparte onderdelen die makkelijk in elkaar passen: een leuk uilenbord met 2 vakjes en antislip onderaan zodat het goed op zijn plaats blijft staan, een doorzichtig kommetje en verwijderbare hoge opscheprand. Zo kan je klein smulpaapje zelfstandig eten zonder een té grote rommel of eten dat meer naast het bord beland dan in de mond. Verkrijgbaar in verschillende karakters en ook erg leuk om cadeau te doen.

Afmetingen: bord 17,8 x 3,8 x 19,7 cm - transparante kom 16,5 x 3,8 x 10,2 cm

Materiaal: kunststof - BPA, PVC, ftalaat-vrij

Gebruiksadvies: mag in de microgolfoven en in de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.2192020.26670.06350.315
  • Door Anna G.
  •  de 11/02/2019
Geweldig de bordjes eten super de kleintjes kunnen er prima van eten
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP uilen
Inspiratie en stories