bestekset Zoo - eenhoorn

Unieke bestekset Zoo - eenhoorn

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ18281/h

SKIP*HOP Eenhoorns (13)

Komen eten! Met deze geweldige Eenhoorn bestekset is je tafelpresentatie helemaal af en zullen kindjes eens zo snel zelfstandig willen eten. In deze set zit een vork en een lepel in leuke pastelkleurtjes en met roestvrij staal.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252365

Etenstijd wordt nog leuker met deze Skip*Hop Zoo Eenhoorn-bestekset die bestaat uit een lepel en een vork. Makkelijker hanteerbaar voor de allerkleinsten door de soft-grip zijkanten. Maak je keuze uit de verschillende leuke diertjes uit de Zoo-collectie.

Materiaal: roestvrij staal en plastiek - BPA-, PVC- & Ftalaat-vrij

Wasadvies: mag in de vaatwasser. 

Afmetingen: 3 x 12 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP Eenhoorns
Inspiratie en stories