guirlande confettis feutre

Unieke confetti slinger in vilt

Staat: Nieuw product

ENGEL.

Kerstmis - ENGEL. (11)

De vilten confetti slinger heeft dé look die je zoekt voor jouw party: eenvoudig, maar eigentijds. Verjaardag, doopsel, trouw, babyborrel... de...

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01.15

KleurMeerkleurig
TypeSlingers
De vilten confetti slinger heeft dé look die je zoekt voor jouw party: eenvoudig, maar eigentijds. Verjaardag, doopsel, trouw, babyborrel... de slinger past bij elke gelegenheid. Kan ook als decoratie in de kinderkamer of de speelhoek. De slinger is zes meter lang en de diameter van de vilten confetti varieert tussen 4 en 6,5 cm. Keuze uit twee uitvoeringen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Kerstmis - ENGEL.
Inspiratie en stories