Unieke grote slinger - Dinosaur Kingdom

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR414

Alles voor een dino feestje (29)

Op zoek naar beestig versiering voor jouw dino-feestje? Zoek niet verder.

Met deze unieke Meri Meri slinger uit de Dinosaur Kingdom collectie zal je vast en zeker scoren. Dit uniek stuk feestdecoratie bestaat uit 2 delen, je kan ze boven of naast elkaar hangen, dat kiest jij - of jouw dino-fan- zelf.

20,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 204643

CollectieDinosaur
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Tover je feestlocatie om tot een dino paradijs met deze grote slinger Dinosaur Kingdom van Meri Meri, je reist meteen miljoenen jaren terug in de tijd dankzij de 10 dinosauriërs, 20 tropische bladeren, lianen in crêpe papier op een groen koord en details in zowel groene als goudfolie. Deze slinger komt in een handige doos om deze feestdecoratie in op te bergen. Helemaal weg van de dino's van Meri Meri? Kijk dan zeker ook eens naar de bekers, maskers, bordjes, party-bags, servetten en ... in hetzelfde beestige feestthema.

Lengte slinger: 3 meter

Afmetingen doos: 30,5 x 30,5 x 2,5 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De dinosaurus collectie is op het lijf geschreven van echte dinofans die wild worden van een goed feestje. Dit cool feestthema zit vol unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een dino feestje
Inspiratie en stories