Unieke grote slinger - Dinosaur Kingdom

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR414

Alles voor een dino feestje (27)

Op zoek naar beestig versiering voor jouw dino-feestje? Zoek niet verder.

Met deze unieke Meri Meri slinger uit de Dinosaur Kingdom collectie zal je vast en zeker scoren. Dit uniek stuk feestdecoratie bestaat uit 2 delen, je kan ze boven of naast elkaar hangen, dat kiest jij - of jouw dino-fan- zelf.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 204643

CollectieDinosaur
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Tover je feestlocatie om tot een dino paradijs met deze grote slinger Dinosaur Kingdom van Meri Meri, je reist meteen miljoenen jaren terug in de tijd dankzij de 10 dinosauriërs, 20 tropische bladeren, lianen in crêpe papier op een groen koord en details in zowel groene als goudfolie. Deze slinger komt in een handige doos om deze feestdecoratie in op te bergen. Helemaal weg van de dino's van Meri Meri? Kijk dan zeker ook eens naar de bekers, maskers, bordjes, party-bags, servetten en ... in hetzelfde beestige feestthema.

Lengte slinger: 3 meter

Afmetingen doos: 30,5 x 30,5 x 2,5 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De dinosaurus collectie is op het lijf geschreven van echte dinofans die wild worden van een goed feestje. Dit cool feestthema zit vol unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een dino feestje
Inspiratie en stories