Unieke houten puzzel - dieren op de boerderij

Staat: Nieuw product

Haba

HAB583

De kleinsten zullen de koeien al horen loeien met deze unieke 3D puzzel in boerderijthema. De boerderijdieren passen allemaal perfect op elkaar. Jouw kleintje moet de juiste volgorde proberen achterhalen en de dieren netjes rangschikken op kleur en vorm.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304611

CollectieHouten speelgoed
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar

Houten puzzel met dieren op de boerderij van de duurzame Duitse speelgoedfabrikant HABA. De 5 puzzelstukken passen in 5 puzzellagen op elkaar. Zo worden kinderen aangespoord om hun fijne motoriek én ruimtelijk inzicht verder te ontwikkelen.

Leeftijd: vanaf 1 jaar

Afmetingen: 18 cm x 12,5 cm x 2,5 cm

Materiaal: multiplex

-

Wie speelgoed koopt van de populaire Duitse speegoedfabrikant HABA kiest voor duurzaam. HABA is gespecialiseerd in authentiek en vaak houten speelgoed. Ze produceren al bijna 80 jaar prachtige speeltjes die kinderen op een veilige manier de wereld leren ontdekken. Naast de bekende gezelschapsspellen hebben ze ook een ruim aanbod aan baby-en peuterspeelgoed en leuke decoratie voor een keitoffe kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1812.52.50.34
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.