unieke Kitten muursticker (25cm)

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

kitten muursticker (4)

De kitten muurstickers van KEK Amsterdam bestaan uit allerlei schattige jonge katjes. De muursticker heeft een bijna levensechte afbeelding en...

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De kitten muurstickers van KEK Amsterdam bestaan uit allerlei schattige jonge katjes. De muursticker heeft een bijna levensechte afbeelding en geeft de kinderkamer een levendig en speels karakter. De muursticker is ongeveer 25 cm hoog, maak je keuze uit vier eigenzinnige kittens.
De muurstickers worden gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen alleen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden zoals deuren, ramen en glad gestucte muren.

Producten op bestelling hebben een levertijd van minimum 3 weken.

Afmetingen:
Kitten Fritz: 12 x 26 cm cm
Kitten Tom: 13 x 27 cm cm
Kitten Sarah: 16 x 25 cm
Kitten Mimi: 18 x 25 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02500.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!

product referentie :MS-910

Collectie kitten muursticker
Inspiratie en thema's