Mand Zoco - Black - Natural

Knappe, hangemaakte opbergmand met handvaten

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA047

Monochrome kinderkamer inspiratie (77)

De Zoco Black Natural opbergmand is geïnspireerd op de steden van Marokko, het typische handwerk en de magische kleuren van de woestijn.

Deze gevlochten mand heeft een cirkelvormige basis die iets breder wordt tijdens de eerste kleurband, om vervolgens iets smaller te worden als deze van kleur verandert. De twee praktische handgrepen die eraan zijn vastgenaaid, bieden een zeer handige oplossing om hem gemakkelijk te verplaatsen doorheen de kamer of van kamer naar kamer.

59,00 €

47,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BSK-ZOCO-BLACK

TypeOpbergmanden
KleurZwart

Stijlvolle ronde mand Dual Black Natural is de perfecte opbergplek voor speelgoed, boeken, tijdschriften, dekens, planten, ... Handgemaakt uit katoen, er zijn geen twee exemplaren precies hetzelfde en het combineert een natuurlijke kleur met 100% natuurlijke tinten. Deze katoenen mand met handvaten is een prima keuze voor elke kamer in huis die extra opslag nodig heeft. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en fijn te matchen met de rest van de collectie voor een cosy sfeer.

Afmetingen: Ø 30 cm x 35 cm hoog

Materiaal: 70% katoen, 30% andere vezels, verf op natuurlijke basis

Onderhoud: de Lorena Canals opbergers zijn eenvoudig thuis schoon te maken met een vochtige doek.

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en geweldige woonaccessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories