Unieke meisjespoppen*

Staat: Nieuw product

Haba

poppen wereld van Haba (61)

Haba stelt 3 leuke poppen voor die zonder probleem de nieuwe vriendinnen kunnen worden van je kleine meid. De poppen hebben een zacht lichaam om te knuffelen, van te houden en om aan en uit te kleden.

Lotje heeft een omkeerbaar jasje aan en een vrolijk haarelastiekje. Paola draagt een tweezijdig vestje, legging, schoenen, haarband en ketting. Charlotte heeft een gebreide muts en sjaal.

49,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1578/3702

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Unieke meisjespoppen uit de poppenwereld van Haba. De stoffen poppen zijn 38 cm groot en zijn ideaal als eerste zachte pop voor je peuter die graag zorgt en speelt met poppen. Je kan deze poppen aan- en uitkleden.


Materiaal: gewatteerd lichaam, haar van chenille en kleren in katoen/polyester

Leeftijd: vanaf 18 maanden

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03800.5
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories