Unieke mini koffer met popje - Unicorn

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR380

Rainbowlove (138)

Rainbows & unicorns! Dit mini koffertje heeft de vorm van een kleurrijke regenboog met neon kleurtjes aan de buitenkant en vanbinnen kan je een heerlijke verrassing ontdekken.

Er woont namelijk een magische eenhoornknuffel in dit koffertje en er zit ook nog een prachtig wolkenslaapzak bij waar dit magisch paardje op kan rusten. Heerlijk geschenk voor elke kind met tonnen fantasie!

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 188107

CollectieMagical Unicorns
TypeKoffers
KleurMeerkleurig

Unieke koffer met knuffel en poppenbeddengoed uit de Magical Unicorns collectie van Meri Meri. Een magisch geschenk voor elke kind met een voorkeur voor magie en eenhoorns.

Materiaal: katoenen eenhoorn met mannen en staart in zacht garen - regenboog koffer met stevig handvat en metalen sluiting - neon draad en gouden accenten als uniek detail.

Afmetingen: 15 x 11,4 x 5 cm 

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke verkleedsets, zachte knuffelvriendjes en unieke feestartikelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories