Unieke muursticker - Farm girl *

Staat: Nieuw product

Sebra

KZ25869

Uit de collectie Farm van Sebra. Maak kennis met boer Jack. Hij doet niets liever dan met zijn rode traktor het veld omploegen. En Jenny het plattelandsmeisje houdt zich bezig met het telen van groenten. Jenny heeft niet alleen groene vingers, maar is ook een grote dierenvriend. Samen met boer Jack verzorgt ze met veel liefde de boerderijdieren. Honden Bob & Bella en koeien Carl & Clara zijn maar enkele figuren uit deze fantastische boerderijwereld.

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De collectie van Sebra is een bonte verzameling bedtextiel, melamine tableware en kinderkamermusthaves in boerderijthema. Verzadigde pastellen en gedempte kleuren blazen leven in de mooi vormgegeven figuren - net zoals op deze muursticker!

Breng de boerderij tot leven in de kinderkamer met de Farm muursticker. Deze fantasierijke vlieger is een fantastische groeimeter van die gaat van 70 tot 139 cm. De sticker bestaat uit 14 onderdelen die je zelf moet knippen en plakken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
013900.35
Sebra Interior maakt prachtig Deens design . Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.