Ronde Muurdeco Emie - Naturel

Natuurlijke kinderkamerdeco gemaakt uit gevlochten jutte

Staat: Nieuw product

Kidsdepot

COM293

In de collectie van Kidsdepot zitten allerlei leuke muurdecoratie om je muur op te vrolijken. In verschillende kleuren materialen en vormen ....

Zeg dus adieu tegen kale muren maar ga voor sfeer en een uniek tintje want je kan deze muurdeco zelf combineren en zo is het resultaat altijd even prachtig als origineel.

17,95 €

14,36 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 46000510

TypeMuurdecoratie
KleurBruin

Deze mooie ronde muurdeco Emie uit de collectie van het populaire Kidsdepot is makkelijk op te hangen. Het deco item is gemaakt uit natuurlijke materialen die lang mooi blijven en hun vorm goed behouden, jutte is een natuurlijk materiaal, dus elk stuk is uniek.

Onze tip: we hebben fijne muurdeco zoals macarame hangers en vilten vogeltjes om je eigen design op je muur te maken, perfect met elkaar te combineren voor een cosy interieur. Check de rest van de Kidsdepot collectie om jouw favorieten eruit te pikken >

Materiaal: gevlochten uit jutte
Afmetingen: Ø 40cm

_

Echt hippe kinderkamer accessoires vind je bij Kidsdepot, met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een eigen look voor je kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Van het tapijt op de vloer, de plaid over het bed en de lamp aan het plafond, de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot aan de de dierenkop aan de muur: KidsDepot heeft het allemaal!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
KidsDepot is een hip Nederlands decoratiemerk van Coming Group BV. De kleurrijke collecties van dit frisse merk helpen je moeiteloos een unieke look te creëren voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer. Met Kidsdepot maak je het plaatje helemaal compleet!Stijlvolle woondecoratie voor alle kidsKidsdepot heeft toffe woonaccessoires voor kinderen van alle leeftijden. Van het tapijt op de vloer, de lamp aan het plafond en de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot een pluche dierenkop aan de muur. Kidsdepot heeft het allemaal! Hun ruime collecties zorgen ervoor dat jij de perfecte sfeer in huis brengt.