unisex katoenen baby mutsje 'Jules'

unisex katoenen baby mutsje 'Jules'

Staat: Nieuw product

KoeKa

Het Jules mutsje houdt het hoofdje van je baby lekker warm. Het unisex mutsje is gemaakt uit 100% katoen en heeft over een mooie pasvorm die ook de oortjes bedekt.

14,95 €

Add to my wishlist

Uit de wintercollectie van Koeka.
Het Jules mutsje houdt het hoofdje van je baby lekker warm. Het unisex mutsje is gemaakt uit 100% katoen en heeft over een mooie pasvorm die ook de oortjes bedekt. Het wafel tricot patroon in de stof zorgt voor een stijlvolle look.
Tip: combineer het Jules mutsje met het dito shirt en broekje.

Maten:
S (omtrek 33 cm)
M omtrek 36 cm)
L (omtrek 39 cm)

Wasadvies:
Wasmachine: gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Koeka - Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingproducten voor kinderen van 0-10 jaar. 'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel. En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.

product referentie :*1815/54-025