Universele schaar - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB687

Terra Kids collectie by Haba (60)

Hou je van knippen, knutselen en creatief bezig zijn? Dan mag deze universele schaar niet ontbreken in je basisuitrusting of knutseldoos.

Alles wat eerst nog op maat moet worden geknipt, kan met de professionele Terra Kids kinderschaar perfect worden bewerkt. Ook dikkere materialen zoals karton vormen geen enkel probleem voor de bijzonder sterke schaarbladen. Knip, knip, snip, snip!

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305394

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 jaar

Universele schaar met groen ergonomisch handvat uit de Terra Kids collectie van HABA. De voorgevormde grepen zijn geschikt voor links- en rechtshandigen, de sterke schaarbladen zijn ideaal om nauwkeurig te knippen en knutselen. Gering gevaar voor verwonding dankzij de afgeronde punten.

Afmetingen: 17,9 x 7,2 x 1,2 cm
Materiaal: metaal en kunststof

_

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories