t-shirt 'Surfs up' avec protection UV

UV-beschermend zwemshirt 'Surfs Up'

Staat: Nieuw product

Splash About

Het 'Surfs Up' zwemshirt zit comfortabel om het lichaam en biedt maximale UV-bescherming (UPF 50+). Het zwemshirt met korte mouwen...

26,50 €

15,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Het 'Surfs Up' zwemshirt zit comfortabel om het lichaam en biedt maximale UV-bescherming (UPF 50+). Het zwemshirt met korte mouwen beschermt de meest kwetsbare gedeeltes van de huid uit de zon. Ideaal aan het zwembad, op het strand of in de tuin!
De stof voelt zacht en koel aan en houdt je kleine zwemmer koel tijdens een hete zomerdag. Bovendien absorbeert het shirt geen zalf of crème en is daardoor ook ideaal voor kinderen met huidproblemen.

Maak je 'Surf-look compleet door het zwemshirt te combineren met de matching 'Surfs Up' zwembroek. Look cool, feel cool!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Splash About - Zonbeschermende baby- en kinder- badmode. De gehele collectie badmode van Splash About biedt maximale UV bescherming. Je bengel is maximaal beschermd tegen de zon. De zwemvesten en floatsuits (badpakken met drijvers) zijn ideaal om je kids vertrouwd te maken met het water. Je kan hiermee je kind veilig leren zwemmen.