Verbeeldingsvolle vingerpop

Staat: Nieuw product

Haba

Poppenkast spelen met HABA (30)

Een klein vingerpopje is al voldoende om de fantasie van kids te prikkelen. Zo wordt dit vingerpopje al snel tot lievelingsvriend gekatapulteerd. Erg leuk voor een eerste rollenspel en kleine toneelstukjes. Ideaal voor onderweg!

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300577/78/79/80

CollectiePoppenwereld
TypeHandpoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Eerst is mama of papa de meester van het vingerpopje, later kunnen kids zelf een verhaal vertellen. Keuze uit verschillende uitvoeringen. Hoogte: ca. 9 cm. Materiaal: polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.84.370.13
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories