déguisement de princesse 'Fairytale Princess' (4-6a)

verkleedjurk 'Fairytale Princess'

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

KZ26774

Jouw kleine meid zal schitteren in deze betoverend mooie verkleedjurk van Great Pretenders. De paarse Fairytale Princess jurk is afgewerkt met...

39,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Jouw kleine meid zal schitteren in deze betoverend mooie verkleedjurk van Great Pretenders. De paarse Fairytale Princess jurk is afgewerkt met zilveren versieringen en glitters. Binnenin zit een hoepel die de jurk onderaan verbreedt. Geschikt voor kleine prinsessen van 4 tot 6 jaar.

PersonagePrinses/Koningin
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!