vernieuwend Ringo spel

Staat: Nieuw product

Quut

KZ21015

Ringo is hét spel dat de traditionele petanque heruitvindt! 3 ringen en een balletje, meer hoeft het niet te zijn! Gooi de ringen over het balletje of verspreid de ringen en gooi het balletje erin, het kan allemaal. Met een aerodynamisch, duurzaam design en bonte kleuren kan dit spel overal gespeeld worden, toch is het strand de favoriete plek van Ringo.

8,50 €

Add to my wishlist

Afgewerkt met zachte randen, zo gebeuren er geen ongelukjes. Voor heel de familie!

Ringo is hét antwoord op zandspeelgoed dat na een dagje dollen al kapot is. Door het duurzame design gaat het speeltje seizoen na seizoen mee. Handig hè?

Materiaal: duurzame kunststof. Alle producten van Quut zijn vervaardigd zonder gebruik te maken van BPA, ftalaten of latex en zijn bovendien allemaal recycleerbaar.
 

Quut Ringo from Quut Toys on Vimeo.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
124120.35
Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....