verrassend kleuter rugzakje 'circus'

verrassend kleuter rugzakje 'circus'

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL059

Lilliputiens: On the Move (39)

De circusvrienden van Lilliputiens vergezellen kleine kiddo's die op stap gaan! De 'circus' rugzak is ideaal voor kleine acrobaten uit de...

34,99 €

Add to my wishlist

De circusvrienden van Lilliputiens vergezellen kleine kiddo's die op stap gaan! De 'circus' rugzak is ideaal voor kleine acrobaten uit de kleuterklas. Lunch, drinkfles en knuffel passen gemakkelijk in het ruime binnenvak dat sluit met rits. De circustent vooraan is een verborgen vak, ideaal voor een snackje!
De rugzak is licht gewatteerd, heeft verstelbare schouderriemen en een borstriempje. De naamtag zorgt ervoor dat de rugzak steeds weer bij de eigenaar terecht komt! Materiaal: 100% polyester, wasbaar op 30°C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2523100.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86628

Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en thema's