verrassend prentenboek 'brontorina'

verrassend prentenboek 'brontorina'

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ18988

Brontorina is vanbuiten een dinosaurus, maar in haar hart een ballerina!

Brontorina Apatosaurus is een dino, en niet zo'n kleintje ook....

13,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Brontorina is vanbuiten een dinosaurus, maar in haar hart een ballerina!

Brontorina Apatosaurus is een dino, en niet zo'n kleintje ook. Dat levert nogal wat problemen op als ze zich meldt bij de balletstudio van Madame Lucille. Ze past niet in de armen van haar danspartner. Ze gaat niet onopvallend op in het corps de ballet. Het aantrekken van de balletschoentjes wil ook al niet lukken, en de studio is véél te klein. Gelukkig gelooft Madame Lucille in haar leerlingen. En ze verzint een verrassende oplossing...

Brontorina is een onweerstaanbaar verhaal over het najagen van je dromen. Howes hartverwarmende personages en Cecils grappige illustraties zorgen ervoor dat Brontorina nog lang rond zal dansen in je hart.

auteur: James Howe
illustraties: Randy Cecil


Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurJames Howe
IllustratorRandy Cecil
Genreprentenboek
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252800.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.