verrassend stoffen boekje 'Ollie Olifant'

verrassend stoffen boekje 'Ollie Olifant'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21649

Ollie Olifant neemt alle kleine prentenboeken vrienden mee naar Afrika! Zo leren ze de neushoorn, de giraffe, de leeuw en andere dieren kennen....

19,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Ollie Olifant neemt alle kleine prentenboeken vrienden mee naar Afrika! Zo leren ze de neushoorn, de giraffe, de leeuw en andere dieren kennen. Door 2 vrolijke kruipgaatjes kan Ollie door de bladzijden worden gestoken, super leuk!
Het stoffen Ollie Olifant boekje stimuleert de visuele waarneming en de aandacht en heeft veel voel- en speelaffecten. Voor ontdekkers vanaf 1.5 jaar. Materiaal: polyester & velours.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
40944.51.52
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300146