armoire à bijoux jardin fleuri

verrassende geheimenkast 'Tuin'

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ22865

Een prinses kan niet zonder haar geheimenkast vol schatten en sieraden! De houten geheimenkast van DJECO wordt overspoeld met sierlijke en...

27,30 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Een prinses kan niet zonder haar geheimenkast vol schatten en sieraden! De houten geheimenkast van DJECO wordt overspoeld met sierlijke en kleurrijke bloemen. Wanneer je de kast opent, lijkt ze doodnormaal. Alleen diegene die het geheim kennen, weten dat er onder de valse bodem ook schatten verborgen liggen!
De geheimenkast is niet alleen ideaal voor een eerste rollenspel van mini prinsessen, maar staat ook gewoon wondermooi in de kinderkamer! Vanaf 4 jaar. Materiaal: hout.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2229.78.31.73
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ06588