verrukkelijk kleurrijk vingerpopboekje*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

lilliputiens: juliette de rups (7)

Wie piept daar door het raampje? Het is een vrolijk vingerpopje! Ontdek samen met het diertje een fantasievolle wereld met vele kleurtjes en...

11,99 €

Add to my wishlist

Wie piept daar door het raampje? Het is een vrolijk vingerpopje! Ontdek samen met het diertje een fantasievolle wereld met vele kleurtjes en grappige figuurtjes. Met knisperend papier om te voelen en ontdekken. Juliette de rups maakt een avontuurlijk reis door het vingerpopboekje in de vorm van een appel. Of kies je liever voor Ophélie de kip en haar gekke boerderijavonturen?
Materiaal: 35 % katoen, 65 % polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86507

Collectie lilliputiens: juliette de rups
Inspiratie en thema's