verrukkelijk Soft Sweetie lappenpopje 'Mila'

Staat: Nieuw product

Hoppa

Nieuw van Peppa: lappenpop Mila uit de Soft Sweeties-collectie!
Lappenpop Mila is niet enkel zacht voor je baby'tje, maar ook voor het...

13,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Nieuw van Peppa: lappenpop Mila uit de Soft Sweeties-collectie!
Lappenpop Mila is niet enkel zacht voor je baby'tje, maar ook voor het milieu... want ze is gemaakt uit 90% eco-katoen!! In bed, in de kinderwagen, in de auto,... Mila gaat overal mee naartoe.
Het hoofdje is gevuld met schapenwol, een natuurlijk product dat zeer snel geuren opneemt. De geur van thuis, van mama en papa, van dingen waarmee je kleintje vertrouwd is, draagt Mila graag met zich mee. Zo wordt ze snel de beste vriend van je oogappel! Hoogte: ca. 30 cm. Wassen met de hand. Materiaal: 90% katoen, 10% PE.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
203000.35
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen van natuurlijke materialen. Zo zijn de hoofdjes gevuld met schapenwol. Schapenwol neemt zeer snel geuren op. Voor de baby betekent dit dat het popje geuren zal opnemen van thuis, van zijn ouders, van dingen die hem vertrouwd zijn. Hierdoor wordt een Hoppa lappenpopje al gauw het onmisbare en onafscheidelijke lievelingspopje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer: Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, d.w.z. geproduceerd op een manier, waarbij ‘eerlijke’ handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.

product referentie :PP-ML 200.200