verrukkelijk Village kommetje uit melamine

verrukkelijk Village kommetje uit melamine

Staat: Nieuw product

Sebra

Uit de 'Village' collectie van Sebra
In juni 2014 viert Sebra haar 10-jarig bestaan. De ontwerpers waagden een tocht door de tijd om...

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Uit de 'Village' collectie van Sebra
In juni 2014 viert Sebra haar 10-jarig bestaan. De ontwerpers waagden een tocht door de tijd om zich te laten inspireren door de kleuren uit het verleden. De verrukkelijke 'Village' collectie met pastelkleuren is het resultaat!
Ga op avontuur in de stad onder de grappige, kleurrijke huizen. Neem een pauze op een bankje, terwijl je geniet van het uitzicht van de stad. Laat je fantasie los om grappige verhalen opnieuw en opnieuw te beleven en ontdek ze telkens weer wanneer je de stad nog een keer verkent!

En ook tijdens etenstijd kan jouw kleine spruit de stad ontdekken! Dit stevig melamine kommetje zorgt voor een goed humeur aan tafel. Handig voor lekkere cornflakes of een gezonde portie fruit als ontbijt. Kies tussen een girls of een boys versie.
Diameter: 15.5 cm. Materiaal: melamine.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.5615.50.35
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.

product referentie :8054