Verrukkelijke houten ijsjes set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT087

Ijsjes te koop, ijsjes te koop! Wie wil er een ijsje? Ga je voor 1, 2 of 3 bolletjes?

Deze houten ijsjesset van PlanToys is een gegarandeerd succes bij je kleintje(s). Ter uitbreiding van het kleine keukentje, hun winkel of om gewoon vrij mee te spelen. Alles kan en meer moet dat eigenlijk niet zijn!

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3486

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
Leeftijdvanaf 3 jaar

De favoriete PlanToysset van vele kindjes: de ijsjesset. Leuk voor rollenspel en ineens ook handig om de fijne motoriek wat bij te schaven. Voor iedereen is er wel een ijsje naar wens en het grootste voordeel: deze ijsjes lekken nooit! In deze houten set zitten 2 hoorntjes, 3 balletjes ijs, een toefje lekker slagroom, een ijsschepje en een ijshouder.

Afmetingen doos: ca. 28 x 19 x 7,5 cm
Afmetingen ijshouder: ca. 25,5 x 10 x 5,5 cm
Geschikt voor kleine ijsverkopers/scheppers vanaf 3 jaar
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.48
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/01/2018
GEWELDIG speelsetje in hout om ijsjes mee te maken, mijn dochtertje van 2 is er helemaal gek van, echt een topper!
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.