Verrukkelijke verkleedjurk - Regal Countess

Staat: Nieuw product

Travis Designs

Nog op zoek naar een geweldige verkleedjurk voor je kleine gravinnetje? Met deze goudkleurige baljurk waan je jezelf weer helemaal terug in de tijd van graven, gravinnen, markiezen, prinsen en prinsessen aan het koninklijke hof. Klaar voor het bal?

51,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : REC9

PersonagePrinses/Koningin
TypeVerkleedjurken
KleurGeel

Een spectaculaire jurk gemaakt van gouden velours, afgezet met gouden vlechtwerk en een hoge koninklijke kraag. De rok en het lijfje zijn gemaakt in een goudkleurige en crèmekleurige jacquard. In de rok zit een hoepel zodat die wijd valt.

Op het lijfje en de gouden hoofdband zit een prachtige parelbroche.

Verkrijgbaar in 3 maten: 3-5 jaar, 6-8 jaar of 9-11 jaar

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.50.020.40.46
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.