Verrukkelijke vissersboot voor badplezier

Staat: Nieuw product

Ambi toys

KZ20697

Ambi toys 24 maanden : Peuters ontdekken stilaan wie ze zijn, wat ze kunnen en hun omgeving. Ze controleren hun bewegingen en zijn...

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ambi toys 24 maanden : Peuters ontdekken stilaan wie ze zijn, wat ze kunnen en hun omgeving. Ze controleren hun bewegingen en zijn gefascineerd in alles wat rijdt of rolt. Peuters willen zoveel mogelijk dingen op hun eigen manier doen en plots ligt de wereld aan hun voeten!

Een speciale vissersboot voor eindeloos badplezier! Het roer is tegelijkertijd een reddingsboei voor wanneer de kapitein overboord valt en de masten veranderen in vishengels. Alle visjes kunnen lekker drijven en wanneer de visser ze ophaalt, kunnen ze achter een geheim luikje onder het dek worden opgeborgen. Vanaf 24 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21000.35
Ambi toys maakt al 40 jaar speelgoed voor de allerkleinsten waarbij design en kleur wordt ingezet voor de ontwikkeling van het kind. Steeds met het oog op kwaliteit en veiligheid. Baby’s en peuters zijn niet zo zeer geïnteresseerd in de nieuwste speelgoedtrends, modekleuren of de laatste gadgets. Met die gedachte gaat Ambi toys ‘back to the basics’. Het Engelse merk doet klassiek speelgoed heropleven waarbij mama’s en papa’s een flashback hebben naar hun kindertijd! Het oude speelgoed werd gedesignd om imaginair en interactief spelen te bevorderen en die spirit neemt Ambi toys graag mee naar vandaag. Met speelgoed voor baby's en peuters van 3 tot 24 maanden speelt het merk in op het belang van de relatie tussen ouder en kind. Spelenderwijs ontdekken baby’s en peuters zichzelf en hun omgeving. Laat je verrassen door goed gedesignd en betrouwbaar speelgoed dat niemand zal teleurstellen!