verrukkelijke zachte meisjespoppen*

Staat: Nieuw product

Haba

poppen wereld van Haba (58)

Haba stelt 3 leuke poppen voor die zonder probleem de nieuwe vriendinnen kunnen worden van je kleine meid. De poppen hebben een zacht lichaam om...

49,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Haba stelt 3 leuke poppen voor die zonder probleem de nieuwe vriendinnen kunnen worden van je kleine meid. De poppen hebben een zacht lichaam om te knuffelen, van te houden en om aan en uit te kleden. Lotje heeft een omkeerbaar jaske aan en een vrolijk haarelastiekje. Paola draagt een tweezijdig vestje, legging, schoenen, haarband en ketting. Charlotte heeft een gebreide muts en sjaal. De poppen zijn 38 cm groot.
Materiaal: gewatteerd lichaam, haar van chenille en kleren in katoen/polyester
Leeftijd: vanaf 1 1/2 jaar

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03800.5
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :1578/3702

Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories