Vertederend prentenboek - Het ei van Egel

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ21207

In het vertederende prentenboek Het ei van Egel ziet Egel hoe Eend haar eitjes uitbroedt. Meteen wil hij ook een ei! Egel vindt een groen ei met stekels. Dat ei hoort bij hem, zoveel is zeker! Hij maakt een nest en zorgt goed voor het ei. De andere egels zeggen dat er niets uit zijn ei zal komen. Egel beweert van wel. Dan steekt er een storm op en het ei rolt weg. Wanneer Egel het terugvindt, is het gebroken. Er komt een dier uit dat sprekend op Egel lijkt ...

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurNozomi Takahashi
IllustratorNozomi Takahashi
GenrePrentenboek
ThemaDieren

In dit mooie prentenboek kan alles, zolang je er maar in gelooft. Een bijzonder verhaal dat zowel kinderen als ouders ontroert. Met vertederende prenten van een Japanse illustrator.

Auteur & illustrator: Nozomi Takahashi
Pagina's: 32
Leeftijd: +3
ISBN: 9789058389282

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.53000.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.