Verzorgende Little Ones Aftersun met calendula - Tutti Frutti - 75 g

Staat: Nieuw product

Attitude

BA034

Net zoals een goede zonnecrème is ook een after-sun belangrijk en handig om in huis te hebben. Het hydrateert en verzorgt het huidje van je kind na een dagje strand, speeltuin, buitenspelen. En is bovendien 100% vegan en gemaakt uit natuurlijke ingrediënten.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLittle Ones / Baby Leaves
TypeAftersuns

Verzacht de huid van je kleintje met de Little Ones AfterSun Tutti Frutti met calendula. De hypoallergene aftersun gel is niet vettig en trekt snel in de huid. Helemaal gemaakt uit natuurlijke en veilige ingrediënten. Zijn aangename textuur verzacht en hydrateert de geïrriteerde huid. Zijn fruitige geur zal je kleintje aangenaam verrassen.

Inhoud: 75 g

____

De Attitude Little Ones is een lijn met verschillende verzorgingsproducten speciaal voor jonge kindjes en hun ouders, eigenlijk voor heel het gezin. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke of giftige stoffen. Helpt mee aan een gezond bestaan van jouw schattebout!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.140.040
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.