panier nursery 'requin'

Verzorgingsmand - shark ocean*

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ28890

Met een goede organisatie in het verzorgingshoekje gaat het verschonen eens zo snel!

20,95 €

10,48 €

Zet op mijn verlanglijstje

Collectie4 family
TypeOpbergmanden
KleurMeerkleurig
Korting- 50 %

Met een goede organisatie in het verzorgingshoekje gaat het verschonen eens zo snel!
Het luiermandje van Lässig heeft een ruim binnenvak met enkele zijvakjes en biedt voldoende ruimte voor alle verzorgingsproducten. Dankzij het handvat draag je de verzorgingsmand heel gemakkelijk van de commode naar de bad- of babykamer.
Handig én mooi!

Alle opbergers van Lässig zijn deels gemaakt uit gerecycleerd polyester. Het Repreve ® certificaat garandeert dat de materialen geproduceerd zijn uit gebruikte, gerecycleerde PET flessen. Dit milieuvriendelijke productieproces bespaart niet alleen op grondstoffen, maar bovenal ook op energie.

Ontworpen in Duitsland.
Materiaal: 100% polyester.
Formaat: 27x17x15 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2717150.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.