Vierkante houten rammelaar

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT203

Eerste speelgoed van Plan Toys (47)

Vanaf dat je kleintje geen platte baby meer is begint het ontdekken. Ze willen alles voelen, aanraken en bestuderen. Deze houten kubus met vrolijke kleurtjes is ideaal speelgoed om je kleintje te geven. Het is veilig, gemaakt van duurzame materialen en afgewerkt met onschadelijke lijm en verf. Top babyspeelgoed!

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5245

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 maanden

Deze vierkante rammelaar is een heerlijk grijpspeeltje van het duurzame Plan Toys, gemaakt van rubberhout en afgewerkt met 2 ronde ringen die lekker gaan kletteren terwijl je met de speelkubus rammelt. De felle kleurtjes trekken de aandacht van je kleine hartendief. Dit babyspeelgoed is perfect om vast te grijpen, zelfs door de allerkleinste handjes.

Leeftijd: + 6 maanden

Afmetingen: 31 x 64 x 45 cm - zithoogte 25 cm - max belasting 60 kg

Materiaal: ecologisch rubberhout - afgewerkt zonder gebruikt van schadelijke verf of lijm

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.17
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories