set van 4 melamine bowls - boogie

Vintage set van 4 melamine bowls - boogie *

Staat: Nieuw product

Rice

RI037

Deze kommen zijn super praktisch en wondermooi dankzij de retro look en unieke kleuren. Ideaal om eten in mee te nemen, te bewaren of op te dienen (ze zijn mooi genoeg om mee op tafel te zetten)

De schalen zijn ook erg mooi om als fruitschaal of sla kom te gebruiken.

46,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MELBW-4ZBOOGXC

Super praktische set melamine kommen met deksel in een retro look. Perfect om eten in te bewaren of meteen ook mooi om mee op tafel te zetten en eten in op te dienen als je de dekseltjes eraf laat. In de set zitten 4 kommen in verschillende kleuren en maten. De bowls passen in elkaar wat het makkelijk maakt om ze compact op te bergen.

Afmetingen: 10 cm hoog, 21 cm diameter (de grootste)

Materiaal: gemaakt uit melamine (voedselveilig, BPA- vrij)

Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser en de diepvries, niet geschikt voor de magnetron, niets in de bowl bewaren tot heter is dan 70°C

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.10.221.04
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.